(H)oliebollen actie Rotterdam

(H)oliebollen actie Rotterdam

Op december 31, 2020

Bij Geef energie voor Energy4All

Geplaatst door Energy4all

Categorie├źn: Evenementen

Hits: 353


oliebollen

Ook dit jaar kun je weer genieten van overheerlijke zelfgemaakte oliebollen van team geef energie voor Energy4All. Je kunt kiezen uit oliebollen met of zonder rozijnen maar er zijn dit jaar ook hartige oliebollen met ham en kaas, de holiebol. 10 oliebollen voor maar €7,-  en 20 holiebollen voor €7,- ( keuze alleen kaas of ham en kaas). 
Op 31 december kun je ze ophalen in Rotterdam. 

Geef energie voor Energy4All
Geef energie voor Energy4All is een team dat bestaat uit de familie de Rijk en familie van der Wijk. Zij zijn bevriend met de ouders van Willem, helaas heeft Willem een energiestofwisselingsziekte. Zij vinden het vreselijk om te zien dat er voor deze slopende ziekte nog geen medicijn is, daarom zetten zij zich met hart en ziel in voor Energy4All, ze hopen dat mede dankzij hun bijdrage het medicijn weer een stapje dichterbij komt. Het hele jaar door houden zij diverse acties, zo verzamelen zij oud ijzer, worden er diverse zelfgemaakte producten verkocht en verkopen zij ieder jaar heerlijke oliebollen.

Wil jij ook genieten van deze heerlijke oliebollen, kijk dan op de facebookpagina van geef energie voor Energy4All en stuur ze een berichtje. Graag in het berichtje jouw naam, adres en telefoonnummer vermelden en natuurlijk het aantal (h)oliebollen dat je wilt hebben. https://www.facebook.com/geefenergievoorenergy4all of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eet smakelijk!