­
×

Attentie

Gebrek aan toegang tot rechten - file 'http:/th.bing.com/th/id/R.5ba6a5cfb33d9080d1906e12dc2bedef'

Dreamnight at the zoo

Van juni 30, 2023 18:00 tot juni 30, 2023 21:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 1601

Alle (web)winkels op laagst.nl op alfabetische volgorde - laagst.nl

Speciaal voor kinderen met een chronische ziekte wordt er een dreamnight at the Zoo georganiseerd. Dit keer zijn jullie van harte welkom om op vrijdag 30 juni samen met je familieleden naar Burgers Zoo te komen en daar een heerlijke avond te beleven in het dierenpark. 

Iets ten noorden van Arnhem ligt Koninklijke Burgers’ Zoo, een dierenpark waar je een ontdekkingsreis door verschillende gebieden kunt maken. Zo dwaal je rond in de Bush, de Desert, de Ocean, Rimba en Mangrove. Dan heb je nog niet eens alles gezien, want in het dierenpark zijn ook doodhoofdaapjes, panters, stokstaartjes etc. Kom kijken naar ons zeekoeien jong en het nieuwe verblijf van de maki’s! Het ziekenhuis bezoek je waarschijnlijk al heel vaak, maar in Burgers’ Zoo ben je misschien nog nooit geweest, zeker niet in de avond.

Het park is tijdens de Dreamnight speciaal open voor jou en een aantal andere kinderen die vaak in het ziekenhuis komen. Op die avond zullen de dierverzorgers en andere medewerkers jullie verhalen vertellen over de dieren en meenemen voor een kijkje achter de schermen bijv. bij de giraffen en de tijgers. Een heel bijzondere avond, speciaal voor jullie!

Kom op vrijdag 30 juni 2023 naar Koninklijke Burgers’ Zoo en maak een ontdekkingsreis! Vanaf 18.00 uur verwachten we je bij de ingang van het dierenpark en tot 21.00 uur mag je rondlopen in ons park. Neem voor deze leuke avond wel je broertjes, zusjes en ouders of verzorgers mee (totaal maximaal 4 personen).

Voor de organisatie van de avond is het van belang dat we weten hoeveel mensen er komen. Dus meld je aan vóór 4 juni 2023! In verband met de voorbereidingen kunnen we aanmedlingen die we na deze datum ontvangen helaas niet meer in behandeling nemen. Dus zorg ervoor dat we deze op tijd ontvangen. Je krijgt dan rond 16 juni de speciale Dreamnight kaartjes toegestuurd per mail. Deze zijn uitsluitend op vrijdag 30 juni na 18.00 uur geldig.

Informatie over Burgers’ Zoo vind je op www.burgerszoo.nl

Ga naar: https://forms.gle/9oqP5zGX8TfCzQNx8

Doneer en steun het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­