­

KW1C evenement voor Jenske

Van mei 22, 2021 10:00 tot mei 22, 2021 18:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 50

kw1c 2021 22 mei

De studenten van het Koning Willem 1 College organiseren ook dit jaar weer een geweldig evenement om geld in te zamelen voor Stichting Energy4All. Maar dat is niet de enige reden voor het evenement, zo zijn de studenten erg onder de indruk van Jenske van de Ven uit Rosmalen. Helaas heeft Jenske een energiestofwisselingsziekte. Haar doorzettingsvermogen, positiviteit en kracht motiveren de studenten om ook dit jaar Jenske weer een mooie dag te bezorgen. Dat heeft ze wel verdiend! 

Tijdens deze dag kan jij een ronde te fietsen, wandelen of hard te lopen voor het goede doel. Je krijgt een route toegestuurd en bij aankomst krijg je in de straat een lekker hapje en drankje.
Ook dit jaar is het evenement bij Jenske in de straat, namelijk in de Petuniastraat in Rosmalen. Vanwege de coronamaatregelen wordt er gewerkt met een tijdsslot, ieder tijdsslot bestaat uit 5 plaatsen. Boek snel jouw tijdsslot via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Kosten inschrijving:
Kinderen tot 12 jaar € 2,- 
Vanaf 12 jaar € 5,- 
Heb je als deelnemer meer dan €25,- sponsorgeld ingezameld dan krijg je jouw inschrijfgeld weer terug!
De studenten van KW1C hopen dat het een mooie feestdag voor Jenske wordt en dat er veel geld in wordt gezameld voor Stichting Energy4All!
kw1c 22 mei 2
Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­