­

sponsor4daagse Forza4Mees

Van mei 31, 2021 12:00 tot juni 13, 2021 23:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 318

forza 4 mees wandel 4 daagse

Om geld in te zamelen, organiseert team Forza4Mees een sponsor 4 daagse in en om Overasselt. De bedoeling is dat elk kind zich individueel laat sponsoren, en dat er zo met een grote groep een flink bedrag bij elkaar wordt gewandeld.Omdat we te maken hebben met corona is wandelen in georganiseerd verband niet wenselijk. Daarom hebben ze gekozen voor een coronaproof variant. Je ontvangt van de organisatie 4 routes van de gekozen afstand en loopt die in 2 weken tijd. Je bepaalt zelf wanneer en hoe laat je start, i.v.m. corona loop je dus met je eigen familieleden. Je kunt kiezen uit de volgende afstanden: 2,5km, 5km, 10km (in en rond Overasselt). I.v.m. oversteekplaatsen en veiligheid dienen ouders zelf mee te wandelen.

De  4daagse kun je lopen tussen tussen 31 mei t/m 13 juni. De routes starten allemaal op de P-plaats van de kerk in Overasselt.

Inschrijven kan tot vrijdag 28 mei via het inschrijfformulier: Inschrijfformulier Sponsor4Daagse  Uiterlijk zaterdag 29 mei ontvang je de routes in de brievenbus. Om samen zoveel mogelijk geld op te halen, laat elk kind zich individueel sponsoren. De minimale sponsoring is € 10.- per kind. Binnen enkele dagen na inschrijving ontvang je een sponsorkaart, zodat je direct op zoek kan naar sponsors!

Op zondag 13 juni is de medaille-uitreiking. Elk kind wat meeloopt ontvangt een medaille. Het gezin dat het meeste sponsorgeld bij elkaar brengt, ontvangt een mooie prijs. I.v.m. corona wordt de uitreiking in tijdsvakken verdeeld, de uitreiking vindt plaats op de parkeerplaats van de kerk op de MGR vd Burgstraat. Hierover ontvang je t.z.t. nog bericht. Bij de uitreiking kunnen de kinderen op de foto met onze mascotte Kootje Koala.

Voor meer informatie over de sponsor 4 daagse of over team Forza4Mees, kijk op: Forza4Mees – Doe mee, strijd mee en help!

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­