­

Kiekendief Marathon

Van juni 04, 2021 11:30 tot juni 06, 2021 20:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 1497

kiekendiefmarathon 2

De Kiekendief marathon gaat definitief door deze zomer. De leukste duo-marathon van Flevoland krijgt in het weekeinde van 4,5 en 6 juni haar tweede editie. Als gevolg van corona zijn er wel een aantal zaken anders dan tijdens de eerste editie in 2019, maar het blijft genieten voor hardlopers.

Dit keer geen stops onderweg voor hapjes en drankjes. Wel een goody-bag voor iedere deelnemer met lekkernijen uit de polder. Dit jaar ook geen massastart in Swifterbant, elke loopgroep bepaalt zelf zijn startpunt en starttijd. Wel moet er worden ingeschreven voor één vast tijdvak op vrijdag, zaterdag of zondag.

Duo / team-marathon betekent dat niet de hele route hardlopend hoeft te worden afgelegd, maar als estafette waarbij de rustende lopers op fiets meerijden. Starten kan in groepjes van twee, drie of vier deelnemers. Inschrijvers ontvangen de route na inschrijving. Deelname is geheel op eigen risico, dus geen verkeersregelaars, geen EHBO en geen routebordjes.

Mocht je team toch andere deelnemers treffen onderweg, houdt dan voldoende afstand volgens de corona-regels. Inhalen mag wel.
Wij als organisatie zien graag de actiefoto’s tegemoet op onze Facebookpagina.

De opbrengst van de Kiekendief marathon gaat dit jaar naar het goede doel Stichting Energy4all. https://energy4all.nl/
Deze organisatie zet zich in om energiestofwisselingsziekten, waar kinderen mee worden geboren, meer bekendheid te geven. Er bestaan nog geen medicijnen voor. De stichting stimuleert de zoektocht naar medicijnen om deze ziekten te stoppen. Gezien de speciale editie vragen wij dit jaar slechts € 5,- per deelnemer voor de inschrijving. Eventueel kan men een extra bijdrage doneren voor het goede doel en kan ook via de bovenstaande link.

"We zijn blij dat we ondanks de pandemie toch een heerlijk loopevenement kunnen houden”, in een tijd waarin bewegen heel belangrijk is.

Aanmelden kan via deze inschrijflink https://inschrijven.nl/form/2021060450905-nl


Meer informatie kun je vinden op: Facebook Kiekendief marathon 

Of kijk op de actiepagina van Kiekendief Marathon: actiepagina Kiekendief marathon

kiekendiefmarathon 1

Doneer en steun het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­