­

Statiegeldactie PLUS Nieuwleusen

Van mei 01, 2020 09:00 tot mei 31, 2020 21:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 128
forza4willem logo met foto
Familie de Rijk en familie van der Wijk, van geef energie voor Energy4All, zetten zich met hart en ziel in voor Forza4Willem. Dit keer doen ze dat met een statiegeldactie bij PLUS Luuk Tijs in Nieuwleusen.
De families zijn erg onder de indruk van Willem en al zijn lotgenootjes, zij willen dan ook zoveel mogelijk geld ophalen voor Energy4All zodat we weer een stap dichterbij het medicijn komen.

Lees hier het indrukwekkende verhaal over Willem en zijn familie: Patientverhaal Willem Dijkstra

In de gehele maand mei kun je jouw emballagebonnen bij de PLUS in Nieuwleusen doneren aan Forza4Willem. Bij het flesseniname apparaat kun je, nadat je je flessen hebt ingeleverd op de doneerknop drukken, zo wordt automatisch jouw statiegeld bedrag gedoneerd aan Forza4Willem.
Ben je niet in de gelegenheid om zelf de flessen bij de PLUS in Nieuwleusen in te leveren dan kun je ze brengen naar Prins Bernhardlaan 20 te Nieuwleusen of naar de Koezenkamp 64 in Dalfsen. Zij zorgen ervoor dat de flessen worden ingeleverd.

Woon je ver weg of wil je 'geef energie voor Energy4All' op een andere manier steunen, kijk dan eens op hun actiepagina: Actiepagina geef energie voor Energy4All
Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­