­

Walk4Energy voor Jenske

Van mei 16, 2020 12:00 tot mei 16, 2020 20:00
Geplaatst door Energy4all
Categorie├źn: Evenementen
Hits: 431

Walk4Energy4Jenske

Op zaterdag 16 mei om 12:00 uur organiseert een groep fanatieke studenten van het Koning Willem 1 College in ’s Hertogenbosch de Walk4Energy, een wandeling door de Petuniastraat in Rosmalen met als doel Jenske een waanzinnig leuke dag te bezorgen.

Voor hun afstudeeropdracht kwamen de studenten in aanraking met Energy4All en met Jenske van de Ven. Zij hebben Jenske al meerdere malen mogen ontmoeten en zijn erg onder de indruk van haar en haar energiestofwisselingsziekte. ‘Dat er voor zo’n slopende ziekte nog geen medicijn is, is verschrikkelijk. Wij gunnen Jenske en haar lotgenoten dat ze snel een medicijn vinden, daarom willen wij zoveel mogelijk geld ophalen en aan Jenske natuurlijk de eer om het gezicht van onze actie te zijn.’

Omdat de oorspronkelijk geplande 10uurs race niet door kan gaan vanwege het corona virus hebben ze besloten een alternatief te bedenken, de Walk4Energy. Het is de bedoeling dat alle deelnemers langs het huis van Jenske lopen, fietsen, mountainbiken of op wat voor manier dan ook. Eenmaal bij het huis van Jenske aangekomen kun je je kleurplaat inleveren, deze kun je van te voren thuis downloaden en inkleuren. In de loop van de dag mag Jenske de mooiste kleurplaten uitzoeken en de winnaars krijgen een leuke prijs.

Iedereen die mee wil doen kan zich laten sponsoren en ook wordt er een online veiling georganiseerd. Op deze veiling worden onder meer sportitems van diverse bekende Nederlandse topsporters geveild. Wil je meer weten over de veilingitems of wil je meebieden, kijk dan op de Facebookpagina van KW1C voor Energy4All en bied mee via hun Marktplaats kraam.

Wil je ook mee doen aan de Walk4energy, schrijf je dan in via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bezorg samen met vele anderen Jenske een fantastische dag. Aan alle deelnemers van Walk4Energy wordt vriendelijk verzocht zich strikt aan de maatregelen van het RIVM te houden, zoals hierboven beschreven.

Voor meer informatie, zoals het adres van Jenske, en het downloaden van de kleurplaat om te printen kijk hier: https://energy4all.nl/nieuws/1452-walk4energy

87102162 825717654608399 2244521407486623744 o

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­