­

Veiling Dolls’ House poppenhuizen

Op oktober 24, 2020
Bij Autotron
Geplaatst door Energy4all
Categorieën: Evenementen
Hits: 900

DollsHouse veilinguitgesteld

De Dolls’ House poppenhuizen worden tijdens de tweede editie van het event Art of Living tentoongesteld en geveild.


Vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus en het advies van het RIVM is het The Art of Living Event (oorspronkelijk eind maart) verplaatst. Vanuit de overheid is het advies gegeven om alle grotere evenementen in Noord-Brabant af te lassen. Omwille van de gezondheid van de exposanten, bezoekers en alle andere betrokkenen gaan we hier volledig in mee. Samen met de betrokken partijen is door The Art of Living een nieuwe datum vastgesteld.

Het event zal plaats vinden van 22 t/m 25 oktober 2020 in het Autotron in ’s-Hertogenbosch.
De veiling vindt plaats op 24 oktober van 16.00 tot 19.00 uur o.l.v. Energy4All ambassadeur Jochem van Gelder.

Heb je interesse om aanwezig te zijn bij de veilig en/of te bieden op een Dolls’ House, meld het dan via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-50810791.
Bezoek de website voor meer informatie http://dolls-house.nl/
Naast de poppenhuizen zal er enorm veel te zien zijn op het gebied van wonen en lifestyle. De eerste editie trok vorig jaar vele woon- en lifestyle-liefhebbers naar de Noord-Brabantse hoofdstad. Ook volgend jaar zullen de nieuwste trends op het gebied van Bouwen & Architectuur, Interieur, Tuinen en Lifestyle gepresenteerd worden door diverse exposanten. Enthousiaste sprekers brengen deze thema’s tot leven in masterclasses vol vernieuwende inzichten. 
Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­