­

Dukenburg Energy4All Run

Op september 26, 2019
Geplaatst door Energy4all
Categorieƫn: Evenementen
Hits: 199

Samen met Stichting Energy4All organiseert winkelcentrum Dukenburg de 'Dukenburg Energy4All Run' voor basisscholen op donderdag 26 september.

Dit is een sponsorloop waar alle basisscholen uit de omgeving Nijmegen aan deel kunnen nemen. Dew weken daarvoor staat het winkelcentrum ook al in het teken van Energy4All met de expositie van de Heartseats van de Heartparade. Lees hierover meer op: https://www.winkelcentrumdukenburg.nl/activiteiten/605/heart-parade-van-stichting-energy4all.html

De leerlingen van de scholen zetten zich in voor leeftijdsgenootjes die lijden aan een stofwisselingsziekte. Door deelname aan deze run tonen de scholen hun maatschappelijke betrokkenheid en leren de kinderen dat lopen, spelen en rennen niet voor iedereen zomaar vanzelfsprekend is. De deelnemende leerlingen krijgen op de dag van de run allemaal een presentje, drinken en een stuk fruit aangeboden door de ondernemers uit het winkelcentrum.

Lees over deze activiteit op de website van Winkelcentrum Dukenburg: https://www.winkelcentrumdukenburg.nl/activiteiten/608/dukenburg-energy4all-run.html

MEEDOEN MET JOUW SCHOOL?

Gebruik je energie om kinderen met een energiestofwisselingsziekte te steunen!
Stuur voor 6 september 2019 een reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt een informatiepakket over de run.

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­