­

Collecte Rosmalen

Van mei 26, 2019 12:00 tot juni 01, 2019 20:00
Bij Rosmalen
Geplaatst door Energy4all
Categorieƫn: Evenementen
Hits: 272

Collecte Forza4Jenske voor Energy4All

COLLECTE FORZA4JENSKE

Team Forza4Jenske gaat weer collecteren in Rosmalen (inclusief Groote Wielen) voor Stichting Energy4All. Deze collecte vindt plaats van 26 mei t/m 1 juni (week 22, Hemelvaartsweek).

Forza4Jenske: “Het plan is om zo veel mogelijk huizen in ons mooie dorpje te bereiken. Daarom onze vraag of je ons collecteteam wilt komen versterken?
Hou je van wandelen en draag je Stichting Energy4All een warm hart toe, dan is dit een uitgelezen kans om het plezierige met het nuttige te combineren. Loop gezellig met de teamleden van Forza4Jenske door de straten van Rosmalen en draag op deze manier bij om het medicijn voor Jenske en haar lotgenootjes weer een stapje dichterbij te brengen.
Je hoeft zelf niets te regelen om mee te kunnen lopen; collectebus, looproute, water, folders, en collectebewijs regelen wij. Na afloop wordt je bus geteld, zodat je direct weet wat je ronde heeft opgeleverd.
Ben je enthousiast geworden en wil je ons helpen, stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de dag(en) die je beschikbaar bent.

We horen graag van je!”

Je kan ook een bijdrage leveren via: https://actie.energy4all.nl/team/forza4jenske

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­