­

Ontspannen wandelen in de Bemmelsche Waard

Van augustus 26, 2018 10:00 tot augustus 26, 2018 13:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieƫn: Evenementen
Hits: 257

Marleen Wegh Leefstijlcoaching organiseert een prachtige wandeling door de Bemmelsche Waard. Ze chrijft:  Mijn collega Désirée Smits, tevens oprichter van Slow Sports NL, gaat de eerste week van september meedoen aan de mooie uitdging Forza4Energy4All.
Dit voor Stichting Energy4All die zich inzet om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen. Ik wil haar graag helpen om extra geld in te zamelen, vandaar dat ik deze wandeling ga organiseren.

De vakantie is dan voor de meeste mensen voorbij en om nog even in die sfeer te komen gaan we lekker wandelen in de natuur rondom Bemmel met aandacht voor jezelf en de omgeving. Ervaar de schoonheid van de Bemmelsche Waard en geniet onderweg van een ontspanningsmoment op een strandje aan de Waal. Rond 11.30 uur komen we aan in park Lingezegen waar de lunch voor ons klaar staat. Na de lunch is het nog een half uurtje lopen naar het startpunt.

Jouw Bijdrage van €15,00 komt ten goede aan Stichting Energy4All.
Leuk als je meedoet! En neem gerust een vriend(in), buurvrouw -man, vader, moeder mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd en meer geld voor het goede doel!"

Meenemen:
- Strandlaken/kleedje/matje
- Water

Neem contact op voor informatie of om je in te schrijven via:
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel: 06-37269989

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­