­

Energy4All Beuningen Open 2018 tennistoernooi

Van augustus 04, 2018 10:00 tot augustus 12, 2018 23:00
Geplaatst door Energy4all
Categorieƫn: Evenementen
Hits: 742

Van zaterdag 4 augustus tot en met zondag 12 augustus is het Energy4All Beuningen Open 2018.

Het Energy4All Beuningen Open 2018 tennistoernooi wordt gespeeld van zaterdag 4 augustus tot zondag 12 augustus 2017 op tennispark TC De Linden te Beuningen. Dit park beschikt over 10 kunstgrasbanen, waarvan 9 verlicht zijn. Sinds 1984 organiseert TC de Linden het toernooi met veel plezier. Het is een open toernooi, wat betekent dat iedereen eraan mee kan doen.

Sinds vorig jaar (2016) is er ook een A-toernooi aan het toernooi toegevoegd. Dit zorgt voor extra mooie wedstrijden tijdens het toernooi. De NRT (nationaal ranglijst toernooi) wordt tegelijk gespeeld met het open toernooi. De wedstrijden van het NRT zullen overdag gespeeld worden.

Het toernooi heeft een aantal bijzondere kenmerken zoals het grote Beuningen Open Restaurant. Er wordt hierbij een grote tent op het park geplaatst waar alle bezoekers een drie gangen menu kunnen nuttigen voor mooie prijzen. Dit drie gangen menu wordt door de koks van het restaurant samengesteld en varieert van tagliatelle met varkenshaas tot verse zelfgemaakte pizza tot Hollandse biefstuk met asperges. Het restaurant biedt wel plaats voor minstens 60 personen per avond.

Naast het restaurant heeft het toernooi ook een zitzaktribune. De tribune is gevestigd bij baan 7, waar er dus heerlijk relaxed wedstrijden kunnen worden gekeken.

Elke avond is er gezelligheid en er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals tafeltennistoernooi, kaartavond en op de vrijdagavond natuurlijk de Beuningen Open Tennisspecial.

Ook kan er op het park gekampeerd worden tijdens het toernooi. Dit is mogelijk inclusief ontbijt en/of avondeten. Je kunt je hiervoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­