­

Dam tot Damloop 2018 voor Energy4All

Op september 23, 2018
Bij Amsterdam
Geplaatst door Energy4all
Categorieƫn: Evenementen
Hits: 560

De Dam tot Damloop is een hardloopwedstrijd waarbij ruim 35.000 hardlopers starten in Amsterdam om 10 mijl later in Zaandam te finishen. Diverse bedrijventeams en veel individuele lopers hebben voorgaande jaren mee gedaan voor Stichting Energy4All. In 2017 was er een prachtige opbrengst van € 15.802,- !

Stichting Energy4All beschikt over speciale startbewijzen voor de 10 Engelse Mijl op zondag 23 september.
Schrijf je in via Stichting Energy4All en loop niet alleen voor jezelf maar ook voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte!

INSCHRIJVEN DAM TOT DAMLOOP voor ENERGY4ALL 2018

Dam tot Damloop 2016Dam tot Damloop 2016

Loop mee met een businessteam, vriendenteam of sportvereniging!

Een bedrijf dat zich sportief en maatschappelijk verantwoord inzet, mooier kan het bijna niet! Verschillende bedrijven lopen met hun businessteam mee voor Stichting Energy4All en dragen zo hun steentje bij aan het medicijnonderzoek dat Stichting Energy4All structureel steunt.

Vorig jaar stond Stichting Energy4All aan de start van de Damloop met o.a. businessteams zoals: NautaDuthill NV, Grondwerk PM en Terberg Leasing. Voor bedrijven zijn er behalve startbewijzen ook andere sponsormogelijkheden zoals shirtsponsoring.

Indien je als bedrijventeam, vriendenteam, sportvereniging o.i.d. wilt starten neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bestel de startbewijzen voor je groep nu: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat je team wordt ingeschreven!

 

 

 

 

 

Doneer voor het medicijnonderzoek!
Stop energiestofwisselingsziekten. Kom in actie!
 
­